As Oy Pirkkalan Soljan Höyry

Rakennustyöt käynnistyneet ja kaupanteko alkanut!

Uuden Pirkkalan Soljan asuinalueen parhaimmalle paikalle, kulmatontille Pyhäjärven rantapenkalle rakennetaan premium-kohde As Oy Pirkkalan Soljan Höyry. Esteettömät järvinäkymät lasitetuilta parvekkeilta ja suurista ikkunoista, korkeat huoneet ja parviasunnot sekä uniikki kattoterassihuoneisto ulkoporeammeella. Tai ehkä sittenkin sataneliöinen perheasunto omalla pihalla – nyt on mistä valita!

Voit jo nyt tutustua kohteen pohjapiirustuksiin, materiaaliesitteeseen sekä hinnastoon. Tiivistetyssä rakennustapaselostuksessa on kerrottu keskeisimmät asiat kohteen korkeatasoisista taloteknisistä järjestelmistä sekä varustelutason linjauksista. Autopaikkoja on tarjolla osakkeina pihalla, katoksissa sekä erillisinä lämpiminä autotalleina.

Julkisivut

Sisäkuvat

360-virtuaalimallit

Esittelyvideot

Huoneistojen pohjaratkaisuissa on pyritty optionaalisuuteen. Esim. väliseiniä voi muokata omien mieltymysten mukaan. Unelmoitko omasta saunasta vai käyttäisitkö sittenkin neliöt mieluummin vaate-/pukeutumishuoneeseen? Tarvitsetko nurkkauksen etätyöpisteelle vai tilapäistä majoituskapasiteettia vieraille?

Kohteen pintamateriaalien suunnittelusta vastaavat Suunnittelutoimisto Muotoa:n sisutusarkkitehdit. Valittavaksi tuleekin useampia, hintaan kuuluvia, valmiiksi mietittyjä ja kauniisti yhteensointuvia kokonaisuuksia.

Neljänteen kerrokseen rakennetaan 60 cm:n korotetulla huonekorkeudella varustettuja asuntoja. Viides kerros tarjoaa upean 4590 mm:n huonekorkeuden asuinhuoneisiin sekä parvet ja upeat kattoikkunat, jotka luovat asuntoihin aivan ainutlaatuisen tunnelman.
Asunto nro 26 on ulkoporeammeella ja omalla, lähes sataneliöisellä kattoterassilla varustettuna: vaatimattomasti sanottuna – ainutlaatuinen!

Kaikissa asunnoissa on integroidut kodinkoneet keittiöissä. Neljännen ja viidennen kerroksen asunnoissa mm. lankkuparketit, kiintokalusteet ja kivitasot, väliovet ja kylpyhuoneiden materiaalit on suunniteltu ”vaativaan makuun”.

Kohde valmistuu syyskuussa 2020.

Lisätiedot, esittely ja myynti: Lassi Hinkka p. 041 505 8778 lassi.hinkka@tikirak.fi