As Oy Pirkkalan Soljan Höyry

Uuden Pirkkalan Soljan asuinalueen parhaimmalle paikalle, kulmatontille Pyhäjärven rantapenkalle valmistuu syyskuussa 2020 premium-kohde As Oy Pirkkalan Soljan Höyry. Kohteen pintamateriaalien suunnittelusta ovat vastanneet Suunnittelutoimisto Muotoa:n sisutusarkkitehdit.

Esteettömät järvinäkymät lasitetuilta parvekkeilta ja suurista ikkunoista, korkeat huoneet ja parviasunnot sekä uniikki kattoterassihuoneisto ulkoporeammeella. Tai ehkä sittenkin sataneliöinen perheasunto omalla pihalla – nyt on mistä valita!

Voit tutustua kohteen pohjapiirustuksiin, materiaaliesitteeseen sekä hinnastoon. Tiivistetyssä rakennustapaselostuksessa on kerrottu keskeisimmät asiat kohteen korkeatasoisista taloteknisistä järjestelmistä sekä varustelutason linjauksista. Autopaikkoja on tarjolla osakkeina pihalla, katoksissa sekä erillisinä lämpiminä autotalleina.

Julkisivut

Sisäkuvat

360-virtuaalimallit

Esittelyvideot

Neljänteen kerrokseen rakennetaan 60 cm:n korotetulla huonekorkeudella varustettuja asuntoja. Viides kerros tarjoaa upean 4590 mm:n huonekorkeuden asuinhuoneisiin sekä parvet ja upeat kattoikkunat, jotka luovat asuntoihin aivan ainutlaatuisen tunnelman.
Asunto nro 26 on ulkoporeammeella ja omalla, lähes sataneliöisellä kattoterassilla varustettuna: vaatimattomasti sanottuna – ainutlaatuinen!

Kaikissa asunnoissa on integroidut kodinkoneet keittiöissä. Neljännen ja viidennen kerroksen asunnoissa mm. Timberwise -lankkuparketit, Topi-keittiöiden kiintokalusteet, kivitasot, väliovet ja kylpyhuoneiden materiaalit on suunniteltu ”vaativaan makuun”.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot, esittely ja myynti: Lassi Hinkka p. 041 505 8778 lassi.hinkka@tikirak.fi